Het biscuit

De taart heeft als basis een biscuit,ook wel kapsel genoemd.

Deze is altijd zonder boter en daardoor erg luchtig.

Er kan een smaak worden toegevoegd aan het kapsel. Denk hier aan bijvoorbeeld een sinaasappel smaak of citroen smaak.

De kapsels zijn er in de varianten naturel en chocola.

Ook is er de mogelijkheid allergievrije taarten voor u te maken.

Denk hier aan een lactose intolerantie,notenallergie, glutenallergie ed.

                               De vulling

 

Hieronder een overzicht van vullingen die mogelijk zijn:

*Banketbakkersroom      

*Hazelnootmousse

*Zwitserse room                               

*Praline creme

*Lemon curd                                     

*Kersenbavarois

*4 vruchten marmelade                     

*Bastognecreme

*Bokkepootjes creme

*Sinaasappelcreme

*Frambozen mousse                          

*Meringue botercreme                                      

*Oreocreme

*Aardbeien mousse  

*Mandarijntjescreme

*Hemelse modder                              

*Nogacreme

*Dulce leche                                       

*Mokka creme

*Citroen bavarois                              

*Mascarpone met caramel

*Slagroom met vers fruit

*Mergpijpjescreme

*Bonbonbloc mousse                         

*Daim mousse

*Vanillecreme                                    

*Passievrucht creme

*Pistache mousse

*Witte chocolade creme

*Bosvruchten mousse

*Speculoos creme

*Cappuccino creme

*Banaan mousse

 

                           De bekleding

*marsepein

*fondant

*marshmellowfondant

*ganache